dissabte, 16 de març del 2013

Dia Internacional de la Dona Treballadora

El passat 8 de març a Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà, es van dur a terme un seguit d'activitats per commemorar la diada. 

La presentació i inauguració de l'exposició Dones d'Empresa de l'ICD va anar a càrrec de la regidora de Qualitat de Vida, Maribel Belmonte. 
Una xerrada a càrrec de Dolors Queralt, presidenta d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre sota el títol "Encara som a temps"..., seguit de la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones a càrrec de Rosa Sancho, Presidenta de l'Associació de Dones de Roquetes. 

L'exposició Dones d'Empresa, vol fer més visibles les aportacions històriques de les dones a l'activitat empresarial de Catalunya, donant a conèixer les habilitats d'un conjunt d'empresàries que van desenvolupar les seves particulars formes de lideratge i van contribuir a enriquir l'activitat econòmica del país. Aquesta exposició, es podrà visitar a la biblioteca fins el 20 de març.

A continuació podeu escoltar la xerrada "Encara som a temps" a càrrec de la Dolors Queralt, Presidenta d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre.