dimecres, 27 de febrer del 2013

Punyeta Radiofònica. 27 febrer




Avui a la Punyeta Radifònica la música ha estat de la mà de Rolling Stones i Rihanna.

Repassada a l'agenda de la biblioteca així com de les activitats a Roquetes i les Terres de l'Ebre.



I les novetats d'aquesta Punyetat han estat:


  Llum  antiga de l’autor John Banville.
En Llum antiga conflueixen l’obsessió i l’egoisme de l’amor de joventut amb el terrible impacte d’una pena profunda. Una novel·la totalment enlluernadora i tremendament commovedora alhora.
Llocs que no surten als mapes de la Berta Noy.
Amor, sentiments, present i passat, vida i mort, música i silencis són l'entramat de la primera novel·la de l'escriptora Berta Noy que acaba de guanyar el Pin i Soler dins la 22a edició del Premi Ciutat de Tarragona de novel·la. 'Llocs que no surten als mapes' reflexiona sobre tot aquest gruix de sentiments i el control que arriben a tenir en el dia a dia quan apareixen amb tota la intensitat i sense haver demanat permís. Amb un somriure i una energia contagiosa però al mateix temps pausada.
El racó de Penèlope de Pasqual Alapont
Zinc Peris emprèn un viatge, un llarg viatge de pocs quilòmetres de distància, des d’un barri de València fins al Perelló, un poble de la costa on els pares han decidit obrir un restaurant, El Racó de Penèlope. De fet són ells qui s’han vist obligats a canviar d’aires i de retruc, de la nit al dia, capgiren la vida del fill com un mitjó. Àlex, el cuiner del restaurant, un home enginyós i enigmàtic, es converteix en el guia de Zinc: li ensenya les veritats essencials, el valor de l’amistat, la moral, la traïció, i coses més pràctiques com ara coure un pa de sobrassada o flirtejar amb una xicota.
Novel·la realista que explica en molt d’humor les vivències d’un adolescent.

       Res no s’oposa a la nit de Delphine de Vigan.
Un matí d’hivern, Delphine de Vigan va entrar a l'apartament de la seva mare, Lucile, i se la va trobar morta estirada al llit. Arran d’aquesta mort sobtada en circumstàncies poc clares, l’escriptora va decidir emprendre una recerca detectivesca per mirar de reconstruir el trencaclosques que havia estat la vida de Lucile Poirier. Una dona fascinant, d’una bellesa terriblement dolça i salvatge, seductora i bohèmia, però amb l’ànima marcada per un dolor profund i misteriós.