dissabte, 23 de juny del 2012

Tengo ganas de ti



Tengo ganas de ti, és la segona part d'"A tres metros sobre el cielo", Federico Moccia ens captiva amb una deliciosa novel · la que ens parla de desitjos, amor i somnis.
La seva primera obra fou tot un best-seller juvenil, i amb la segona també va triomfar, doncs aconsegueix connectar amb als seus joves lectors.
Alguns dels seus altres títols són: Amore 14, Perdona si te llamo amor, Carolina se enamora, Esta noche dime que me quieres.


"Després de passar dos anys a Nova York, Step torna a Roma. El record de Babi l'ha acompanyat tot aquest temps i tem el moment de retrobar-se amb ella.
Aviat s'adona que les coses han canviat i que, a poc a poc, haurà de reconstruir la seva vida a Itàlia: fer nous amics, aconseguir una feina, començar una nova etapa ... Quan coneix a Gin, una noia alegre i preciosa, creu que podrà tornar a enamorar. Però no és fàcil oblidar a Babi i quan, per casualitat, ensopega amb ella sent com tot el seu món trontolla ... És possible reviure la màgia del primer amor?"


22 de juny s'estrena l'adaptació cinematogràfica de la novel·la, sota la direcció de Fernando González Molina ens trobem a Mario Casas, María Valverde, Álvaro Cervantes, Clara Lago, Marina Salas, Luis Fernández, Andrea Duro, Nerea Camacho, Diego Martín,...