dimecres, 27 d’abril del 2011

29 d'abril a les 19.30h: Presentació de la "Biblioteca Digital de Roquetes"

Dintre dels actes de celebració del 4t Aniversari de la Biblioteca, posem en funcionament el nou servei de "Biblioteca Digital de Roquetes".


La Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà, des de la seva creació l’abril de 2007, ha recollit, catalogat i digitalitzat tots els documents referents a Roquetes, el seu entorn i  la seva gent, amb la voluntat de crear un arxiu digital que conformi la memòria històrica de la nostra població.
El nostre objectiu és donar a conèixer aquest fons, i fer-lo accessible a través de la web per a la lliure consulta.  En un entorn digital i d’accés universal, oferim informació local, informació de la nostra població, de la nostra gent, de les nostres activitats culturals, econòmiques, socials, polítiques, esportives…etc.

A través de la web http://bibliotecaroquetes.cat, la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà posa a la vostra disposició un extens i variat fons digitalitzat. En el moment de la seva presentació oferim accés directe i complert a gairebé 3500 documents, entre articles de premsa, revistes, cartells, fotografies, etc.. d’ entre l’any 1950 i l’any 2011.

Ens complauria poder comptar amb la vostra presència en l’acte de presentació que tindrà lloc aquest divendres 29 d’abril a les 19.30h a l’Àrea Polivalent de la Biblioteca de Roquetes.
Us adjuntem la invitació.