dijous, 25 de febrer del 2010

L'home eixelebrat tanca el carnaval

Acabem el cicle de contes de Carnaval amb la història d'un poble tranquil que rep la visita d'un home molt estrany i estrafolari que fa anar de corcoll a tots els vilatans. Al final l'acaben fent fora i en trobar-lo a faltar, decideixen imitar-lo, però només una setmana l'any: La setmana de carnaval!
Vam xalar molt i vam riure un ratet!


La setmana que ve un altre cicle molt divertit.

dilluns, 22 de febrer del 2010

RECOMANEM...

Si us agraden les històries plenes de fantasia, de màgia, i d'imaginació, us recomano aquesta novel.la que ja té fins i tot un grup a facebook,  que explica la història d'un nen que té un rellotge  en lloc de cor.
El seu funcionament depen de tres normes bàsiques:
Primer, no toquis les agulles del teu cor. Segon, domina la teva còlera . Tercer i més important, no t'enamoris mai!
Com tots haureu pensat, ja l'hem liat!
Al més pur estil Tim Burton, la novel.la es convertirà en una pel.lícula d'animació en 3D ,dirigida perLuc Besson que segur que ens agradarà a tots el que hem llegit aquest bonic llibre! Ah, mireu la portada il.lustrada pel gran Benjamin Lecombe, un dels meus il.lustradors favorits!

En aquesta pàgina web, trobareu informació sobre el llibre, us podreu descarregar fons de pantalla,i fins i tot veure un espectacle de titelles amb els personatges del llibre, A disfrutar!


http://www.lamecanicadelcorazon.com/

dimecres, 17 de febrer del 2010

LES DISFRESSES DEL SENYOR PRUDENCI

I continuem amb el CARNESTOLTES i les seves històries. Avui hem explicat el conte del senyor Prudenci i els seus problemes amb les disfresses: de semàfor, de flor, d'arbre, vampir, gangster i per últim de pallasso!!!
Tot un personatge el senyor Prudenci!
L'heu vist en aquests dibuixos?

Benvinguts a la nova sala infantil!

Avui ens hem arromangat i hem decidit fer canvis a la sala infantil de la biblioteca i tant l'hem canviat que sembla nova!!!! Si no mireu quin canvi:

Tal com deia el Capità Enciam: "Els petits canvis són poderosos!". I per a fer-ne una estrena com cal, esta tarda explicarem un conte de carnaval: Les disfresses del senyor Prudenci.

divendres, 12 de febrer del 2010

Carnaval a la biblio: quina xalera!!

Dimecres, tal com ens havia manat sa majestat el rei Carnestoltes, vam celebrar la seua festa i un munt de xiquets i xiquetes van acudir a passar-s'ho molt bé, gairebé tots i totes van vindre disfressats, però per si de cas, vam pintar la cara a tothom, no fos cas que el Carnestoltes fes de les seues... Mireu quin goig:



Un cop aquí vam estar ballant una mica, fent un ball country i unes rotllanes divertides.


I a que no sabeu qui va xalar moltíssim:

                        
                        

Feliç Carnaval a tothom!!

dimarts, 9 de febrer del 2010

EL DIMECRES: CARNESTOLTES A LA BIBLIO!

Sa majestat el rei Carnestoltes, que li agrada fer ballar el cap a la gent, ha decidit que demà dimecres se farà una gran festa de Carnaval a la Biblioteca de Roquetes i per això mateix ha manat que es faci saber a tota la gent fent cartells i anunciant-ho per internet, a més a més, ha dit que es començarà la festa a les 5,30 de la tarda i que hi haurà ball, xalera i sorpreses divertides, a més, vol que els xiquets i xiquetes vinguen disfressats a tan lluïda festa.
A tots aquells/es que no vindran disfressats/des, el rei Carnestoltes, els farà créixer un grapat de berrugues al nas!
Ja ho sabeu, veniu amb alguna cosa damunt, sino...

divendres, 5 de febrer del 2010

Ignasi Blanch candidat a "Català de l'Any"

Avui el periodista Josep Cuní ha anomenat als candidats a "Català de l'any".

Un dels candidats és el nostre estimat IGNASI BLANCH, en motiu de la seva participació al projecte "East Side Gallery" sobre el mur de Berlín.



La seva obra en el mur de Berlin es titula "PARLO D'AMOR". Ell és l'únic català, (l'únic de l'estat espanyol) que va participar en aquest projecte.

Així què si voleu donar el vostre vot a l'Ignasi, només heu d'anar a http://www.cataladelany.com/




Seria genial aconseguir que l'Ignasi quedés entre els 10 finalistes!! De moment ja s'emporta un gran premi i és que és El primer Ebrenc finalista al "Català de l'any"!!!

Agenda febrer 2010

Ja podeu consultar l'Agenda d'aquest mes de febrer


Us la podeu descarregar a: Agenda FEBRER 2010