dissabte, 27 de novembre del 2010

Els contes dels dimecres...

A l'abril del 2007, quan la Biblioteca de Roquetes va obrir les seves portes, vam apostar de manera ferma en fomentar el conta contes com una activitat fixa de la biblioteca, una activitat dirigida al públic infantil i als pares, mares i/o familiars que els acompanyen. El conta-contes dels dimecres a la tarda, s'ha consolidat i s'ha convertit en una de les activitats amb més públic de la Biblioteca.
Intentem recuperar la tradició oral, intentem fomentar hàbits lectors en els més petits, intentem apropar-los al món de llibre, intentem fer-ho el millor possible, i ho fem amb il·lusió renovada setmana rera setmana.
Marc i Mentxu  s'encarreguen de planificar, organitzar i realitzar cada dimecres aquesta activitat, la seva imaginació i creativitat fan que els més petits gaudeixin i s'il·lusionin al voltant de fantàstiques històries.

Aquest desembre farem el "Conta-contes" núm. 100, i n'estem d'allò més satisfets, no tant pel nombre de contes explicats, sinó per l'acceptació i consolidació de l'activitat.


Gràcies a totes els xiquets, xiquetes, pares, mares, iaios, iaies, tiets, tietes.... que veniu al conte dels dimecres, i moltes gràcies també a Marc i a Mentxu per fer-nos gaudir cada setmana de la màgia de les paraules. 

Així que ja ho sabeu, us esperem per "bufar" el 100 conta contes

1 comentari:

confettisdecolors ha dit...

gràcies a tots!!!! Continuarem inventant noves maneres d'explicar històries als més petits. Un beset fort, Mentxu.