dilluns, 5 d’abril del 2010

LO REVISTER

Benvolguts/des després d'una temporadeta sense revister, per canvis de programa de gestió, ja torneu a tenir aquí les recomanacions de les vostres revistes preferides.
Comencem amb la revista Cuina, que ens planteja deliciosos continguts. Què en sabeu del gorgonzola, i del parmesà, la mozzarela i el provolone? Descobriu-ne més. I de les mones, de la manera com omplir la fiambrera, de restaurants interessants...


Per als que sabeu anglès, una bona manera de mantenir-lo és amb la revista Speak up, que ens explica coses sobre Bill Nighy, els cuiners anglesos de renom i una mica d'història dels Estats Units. Tot acompanyat d'un CD per a que pugeu escoltar com es pronuncia correctament. Ja al vostre abast a la biblio.


A qui li agrada la música, esteu d'enhorabona, perquè a l'últim número de la revista Rolling Stone hi trobareu informació sobre els Beatlesm Jimi Hendrix, Janis Joplin, Mavin Gaye, Miles Davis, etc. Recordeu que al nostre apartat de música hi teniu molts CD d'estos músics reconeguts i d'altres.



Per als/a les més petites, un parell de revistes, la Tiro Liro (de 7 a 10 anys), amb un conte, jocs i moltes sorpreses i també la revista Cucafera (de 4 a 6 anys), amb un munt d'històries sobre animals!


Fins aviat i bones lectures.