dimecres, 29 d’abril del 2009

Moltes felicitats!!!

Ja fa dos anys que es va inaugurar la Biblioteca Municipal de Roquetes i entre moltes coses que hem fet, hem agraït els usuaris i usuàries de la biblio amb una festa que va ser molt participativa i engrescadora. Tot l'equip de persones que fem que cada dia la biblioteca estigue preparada per a rebre-vos, us volem felicitar per estos dos anys que heu complert fent d'usuaris de la vostra biblioteca. Gràcies a tots i totes!!!

Aquí unes fotos de la festa infantil:

Enlairada de globus taronja.


El grup d'animació La Tabola, ens ho va fer passar molt i molt bé, a grans i petits...


Vam triar el nom de la mascota, En Punxetes, amb la guanyadora del concurs: Núria Lorenzo Casadó i després la ben merescuda xocolatada!

dijous, 23 d’abril del 2009

Sant Jordi al carrer

Avui al matí hem agafat la biblioteca mòbil i hem fet cap davant del mercat de Roquetes per fer una mica d'ambient de sant Jordi i per donar conèixer la biblioteca a la gent que encara no ens coneix. L'Ajuntament ens ha facilitat un espai molt agradable i hem estat al carrer fent arribar els llibres a tothom!



Llegiu força i passeu un feliç sant Jordi!

Taller d'aniversari

La setmana de festa major de la biblioteca, en la que celebrem sant Jordi i l'aniversari de la inauguració de la biblioteca, hem plantejat un taller d'aniversari, consistent en preparar una activitat per al dia de l'aniversari, que serà divendres.

Hem estat molt atents a les explicacions del taller:


I tot seguit ens hem posat a pencar i a preparar una màscara ben xula per acompanyar la nostra mascota el dia que en sabrem el nom!

No falteu a la festa el divendres a la tarda, que farà molt bon dia i xalarem molt!!!

dissabte, 18 d’abril del 2009

VISITA MARE NATURA

Aquesta setmana, ens han visitat els menuts de la llar d'infants Mare Natura.Després de veure quins llibres tenim a la biblioteca, Marc els ha contat el conte de "El Patufet".

Mireu com n'estaven de bocabadats!!!!!


dissabte, 4 d’abril del 2009

Una nova superlectora

Un altre mes ha passat i ja tenim una altra superlectora, de moment les xiques estan llegint més que els xics, ai, ai, ai...

Felicitats Gemma Queralt González!


Gemma va rebre un carnet especial de superlectora i un obsequi de la Biblioteca. Ja ho sabeu, llegir té aquestes coses...

Celebrem el dia internacional del llibre infantil!

El dimecres vam aprofitar la nostra activitat infantil de cada setmana per fer la celebració del dia internacional del llibre infantil, que enguany va caure el dia 2 d'abril. I lligant-ho tot vam aprofitar que enguany és l'any de l'Astronomia per explicar un conte que porta per títol La dona a la lluna, que és una llegenda que s'explica a les illes Hawaii.

En acabar el conte, vam poder fer un dibuix sobre el nostre llibre preferit, i és que com que ens agrada tant llegir, sempre hi ha algun llibre més xulo que els altres!

Bones vacances!! Recordeu que la biblio no és l'escola i seguiex oberta...

dimecres, 1 d’abril del 2009

HOMENATGE AL NUS

Divendres, dins les activitats del Mes de l'Aigua, es va presentar el llibre:HOMENATGE AL NUS. Un missatge des de la Nova Cultura de l'Aigua, de Francisco Javier Martínez Gil.