dilluns, 17 de desembre del 2007

Alícia a la Biblioteca de Roquetes

Aquest passat divendres 14 de desembre a la Biblioteca Municipal de Roquetes vam realitzar en primícia a Catalunya la presentació del llibre “Alícia i el país de meravelles” del roquetenc Ignasi Blanch i l’Àngel Burgas.

La presentació va anar a càrrec del Sr. Sisco Ollé, Regidor de l’Ajuntament de Roquetes, de la Begonya Ferré, directora de la Biblioteca Municipal de Roquetes, i de l’actriu Mercè Lleixà.





Els autors del llibre ens van apropar al món màgic de l’Alícia amb una presentació familiar, emotiva, sencillament fantàstica. I la Mercè Lleixà va ser l’encarregada de donar veu a l’Alícia a través de la lectura d’uns fragments de l’obra, una interpretació fantàstica com a punt culminant de la presentació.



Més de 150 persones van voler compartir aquests moments amb nosaltres, i viure en primera persona una de les presentacions més màgiques que fins avui ha viscut la Biblioteca.










Des d’aquí donar les gràcies a tots els assistents a l’acte, i agrair a l’Ignasi Blanch, l’Àngel Burgas, al Toni i la Mercè Lleixà el fet d’haver escollit la Biblioteca de Roquetes per a presentar en primícia el llibre “Alícia i el país de meravelles”.



1 comentari:

Clara Àlvarez ha dit...

Felicitats per aquesta primícia!
llàstima que no se n'hagi fet ressò als mitjans de comunicació, perquè de tant en tant aniria bé que sortís al diari que alguna cosa important succeeix a les nostres terres...