dimarts, 2 d’octubre del 2007

Novetats destacades del mes : Àrea Infantil

PARR, Todd; Com m’agrada llegir!
En el món de Todd Parr, llegir no és una cosa que simplement succeeix al col"legi o a casa, sinó que pot donar-se en qualsevol lloc. En el seu habitual estil de colors brillants i il"lustracions atrevides, Todd ens mostra totes les formes en què ens podem divertir amb la lectura: a la biblioteca i al llit però també a la banyera i a la carretera. Els nens poden llegir el text principal així com tots els senyals, etiquetes i missatges divertits que s'amaguen en els dibuixos.
Todd Parr viu a San Francisco. Li encanta il"lustrar llibres i tractar temes de manera intel"ligent que arribin als nens, evitant establir el que es considera "normal" per regla general. Per a això combina els colors de l'arc de Sant Martí i els dibuixos senzills amb afirmacions tranquil"litzadores en llibres optimistes. És un autor de llibres infantils que apel"la també als adults, pels seus missatges d'acceptació, comprensió i confiança.
Més sobre l'autor

CUTTING, Sally; L’eruga verda
MORESO, Cinta; El viatge dels gegants

BLANCH, Ignasi; El nen koala
Més sobre l'autor

ZUBIZARRETA, Patxi; Fúria
BERNARD, FRED; Uma la petita deessa
Conte inspirat en el Mahabharata per descobrir l'Índia i un mateix. François Roca fa unes làmines amb grans imatges i primers plans que recreen les tradicions índies. Realitat i imaginació, sagrat i aventura, terror i bellesa, al voltant d'una petita nena índia escollida com a nova deessa viva.
Uma és escollida pels sacerdots per a ser la nova deessa viva, com ho requereix la tradició índia. Quan comença una guerra, ha de fugir del seu santuari segur i comença per a ella un viatge ple d'aventures. Amb l'ajuda del Déu de l'Aigua, de l'orgullós mico Ramesh, d'un arbre que parla, i de tigres famolencs, l’Uma, que mai havia vist el món exterior, viatjarà per terres llunyanes per a trobar la seva família i la seva veritable identitat
THOMSON, Sarah L.; Imagina’t una nit

VALLVÉ, Joan- Andreu; La Jana i els 3 óssos

VALLVÉ, Joan- Andreu; Vola, Peter Pan

Peter Pan, l'infant que no vol créixer; el nadó que conserva encara la propietat de volar com un ocell, opta per retornar al món fantàstic de les fades, al que ja no pertany, i troba redós al país dels somnis, el país del Ja Mai Més, on hi van a parar tots els infants perduts.

LEDU, Stéphanie; Cases del món

BURGUÉS FLAMARICH, Carme; Apunts de matemàtiques

ROCA, Núria; 2 Materials de la natura i dels humans

ORTEGA, Ofelia; La Terra

BATLLORI, Jordi; Els millors 250 jocs per a tots

LIMÓS, Anna; Fusta

LIMÓS, Anna; Paper maixé

LEDU, Stéphanie; Cromanyó

Àlbum per a primers lectors. Làmines plastificades il.lustrades per Magali Le Huche. Col.lecció per descobrir el món amb textos molt breus. En aquest cas, per saber com eren els habitants de Cromanyó, com vivien, com seguien la moda i com es preparaven per a la cacera.